Nina Gros
Mentoring Coahcing - vaikuta ja voimaannu  

Olen 

Psykologi, jota kiehtoo ihmismielen monet kerrokset. Henkilöstöjohtaja, joka intohimoisesti haluaa parantaa suomalaisen työelämän laatua ja pyrkii siihen myös vaikuttamaan Henry RY:n hallituksen jäsenyyden kautta.  

Organisaation ja kulttuurin kehittäjä, joka haluaa vahvistaa asiantuntija organisaatioiden valmentavaa esimiestyötä ja kehittää vuorovaikutteista työkulttuuria tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Great Place to Work kilpailun listasijoitus suuryritys sarjassa vuonna 2016, ollessani KPMG:n henkilöstöjohtajana.

Coachi, joka insipiroitunut sen voimaannuttavasta vaikutuksesta. Suorittanut Coaching Certifikaatin 2016 ja Master koulutuksen 2017 Business Coaching Instituutissa.

Läsnäolon taitojen ikuinen opiskelija. Ei tutkintoja tältä alueelta.

Energisoiva ja osaava HR ammattilainen laajalla työkokemuksella, viimeisimmät 10 vuotta konsernitason HR johtajana. Innostunut rakentamaan ketterää ja liiketoimintalähtöistä HR funktiota. Halu johtaa henkilöstötoimintoa myös strategian mukaisten henkilöstömittareiden kautta. Unelmana luoda voimaannuttava työkulttuuri, jossa innostuneen tiimityön kautta ylletään yhä uskomattomampiin suorituksiin. Työajan mittaamisesta tuloksien mittaamiseen. Työkykyjohtamisen ja työterveshuollon toiminnan uudistamisen pioneeri.

Tavoitteena tulevaisuuden työelämässä optimaalinen ja tehokas tiimityöskentely niin, että myös täysipainoinen yksityiselämä mahdollistuu.